Android HaberTelefonXiaomi

Xiaomi Mi6 koruyucu kapak online mağazalarda göründü.Kulaklık girişi yok

Xiaomi Mi 6 henüz tanıtılmadı ancak son zamanlarda tasarım açısından çelişkili ayrıntılar alıyoruz. Buna rağmen, bazı çevrimiçi mağazalar Mi 6’ya yönelik koruyucu kasa ilanları listelemeye başladılar. Ya bizim bilmediğimiz bir şey biliyorlar ya da sadece risk alıyorlar ve tasarımla doğru olduklarından bahsediyorlar.

Kasanın tasarımından yola çıkarak, kulaklık girişi için herhangi bir delik olmadığını görebiliyoruz. Mi6’nın su geçirmez olmasını sağlamak için ses çıkışını kaldırma dedikodusu doğruydu. Bununla birlikte, arkadaki çift kamera ve ikili LED flaşı için yerleri görebiliyoruz.

Kapağın diğer benzersiz tasarımı anten hatları için dört köşede kesiklerin varlığıdır.Telefonun üstünde ve alt kısmında oturan Xiaomi Mi 5’in ve Mi 5s Plus’ın arka plakanın karşısında bulunandan farklı yeni bir tasarım.
Diğer özellikleri, üst kısımdaki gürültü önleme mikrofonu ve hoparlör ızgaraları ve alttaki USB tipi C bağlantı noktası için yerler içermektedir. Mi6 koruyucu kapak siyah, mavi ve pembe renklerde (gül altın) bulunmaktadır.

Tercih Edilenler

Başa dön tuşu