Akıllı AletlerAndroid HaberTelefonXiaomi

Xiaomi Mi Pad 3 büyük ekran, büyük pil ve fazlası

Xiaomi’nin yeni bir tablet lansmanı hakkında bir açıklama yapmadığından bahsettik.

Mi Pad 3 haberleri sızdırılmış bir sunum şeklinde geliyor. Yeni tablet, önceki nesillerin 7.9 “ekran boyutuna kıyasla 9.7” retina ekran (2048 x 1536) ile önceki tabletlerden daha büyük.

Mi Pad 3’ün gövdesi hâlâ tamamen metal  ancak artık 6.08 mm’de ile daha incedir. Bununla birlikte, pil 8290mAh’ye kadar yükseldi ve hızlı şarj 3.0 desteğine sahip olan geniş ekran ve daha büyük pil nedeniyle daha fazla (380g) ağırlığa sahip. Her iki tarafta da hoparlör ızgaraları ile çevrelenmiş, alt tarafında bir USB Type-C bağlantı noktası var.

Xiaomi hala bu konuda Intel ile çalışıyor ve Mi Pad 3’ü 7. Gen Core M işlemci (m3-7Y30) ve entegre bir Intel HD Graphics 615 GPU ile donatmış durumda. Belgede ayrıca RAM’ın 8GB’a kadar büyüdüğü  ve 128GB veya 256GB’lık bir depolama alanını seçebileceklerini söylüyor. Mi Pad 3 ayrıca bir parmak izi tarayıcı ile gelecektir.

Bir tablet, gerçekten resim çekmek için dışarı çıkmak isteyebileceğiniz bir cihaz olmasa da, yakınlarda başka cihazınız olmadığında o anlar için iyi bir kameranın olmadığı anlamına gelmez. Xiaomi’nin Mi Pad 3’ü çift ton flaşlı 16MP arka kamera ve video görüşmeleri ve selfiler için 8MP ön kamera ile geliyor.

Xiaomi Mi Pad 3’ün Windows 10 ile birlikte piyasaya çıkması ve MS Office Suite ve Cortana ile önceden kurulması bekleniyor. Ayrıca iş için kullanmanız gerekebilecek durumda ek bir klavye yuvası da olacak. Android sürümünden bahsedilmiyor. Microsoft Xiaomi’nin yeni en yakın arkadaşı olduğundan, bu yalnızca Windowslu bir cihaz olmasını sağlayan kararın her iki şirket arasındaki yakın işbirliğinden geldiğini tahmin ediyoruz.

Tercih Edilenler

Başa dön tuşu