Android HaberTelefon

ASUS ROG Phone 5, 10 Mart lansmanı öncesinde DXOMARK Audio listelerinde zirveye yerleşti

ASUS ROG 5 lansmanı Mart 10 tarihinde yapılacak, DXOMARK özel Ses inceleme testlerinde ROG 5 rakiplerini yıkan grafikleri ile çıktı.

Çıkan raporda , ROG Telefon 5 bugün 79. genel Ses puanı alır, bu şimdiye Sıralamalar grafik üzerinde puan yüksektir. Cihaz sadece Xiaomi’nin Mi 10 Pro’unu (76 puan) yenmekle kalmıyor, aynı zamanda önceki modele göre de iyi performans gösteriyor.

Geçen yıldan (75 puan) ROG Phone 3 ile karşılaştırıldığında , halef görünüşe göre sırasıyla 78 ve 79 puanla hem oynatma hem de kayıtta başarılı. Spesifik olarak, Oynatma bölümünde iyi dinamikler, mekansal ve yapay puanlarla başarılıdır. Aynı zamanda iyi bir tını, net ton dengesi ve bas hassasiyetine sahip.

Bununla birlikte, biraz daha az genel hacim ve maksimum hacimde pompalama etkileri gibi birkaç eksiler bazı kullanıcıları rahatsız edebilir. Kayıt özelliği ile ilgili olarak rapor, ASUS’un 2021 ROG amiral gemisinin bir ton doğruluğuna, gerçekçi uzamsal özelliklere, doğru zarf işlemeye (kaliteyi bulmak için bir ses dalgasının zarfı) sahip olduğunu söylüyor .

Aynı zamanda iyi bir maksimum kayıt seviyesine ve mikrofon alımına sahiptir, ancak bir noktada hafif bozulmalara sahip.

ASUS ROG Phone 5’in 6.78 inç OLED ekrana, Snapdragon 888 yonga setine 16GB RAM’e kadar eşleştirilmesi bekleniyor . Cihaz muhtemelen 65W hızlı şarjlı 6.000mAh bataryaya sahip olacak .

Bunun dışında DXOMARK Audio raporu, bize arka paneldeki Dot-Matrix LED’e de iyi bir bakış sağlıyor . Yukarıda görebileceğiniz gibi, arkada işaretler, mesajlar ve logolar göstermek için kullanılabilir (ROG Dizüstü Bilgisayarlar durumunda). Ancak, ASUS’un onu akıllı telefonlar için nasıl optimize ettiğini görmemiz gerekiyor.

Ayrıca rapor, 3,5 mm’lik bir ses jakının, Dirac ayarlama teknolojisine sahip Çift Ön hoparlörlerin varlığını doğruluyor.

Bunun dışında ASUS, Dot-Matrix ekranı olmayan bir varyantı da piyasaya sürecek ve yukarıdakinden biraz daha ucuza başlayabilir.

Tercih Edilenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu