MIUI 11 geliyor! Bu telefonlar ilk önce güncellemeyi alacak

Xiaomi hangi cihazların ilk önce güncelleme alacağı hakkında bazı bilgiler paylaştı. Yeni sürüm, Android 10’un notlarında da gördüğümüz bazı güzel özelliklerle birlikte gelecek.

Xiaomi , Android özel ROM geliştiren küçük bir grup insan olarak başladı. Şimdi dünyanın en büyük teknoloji devlerinden birine dönüştü ve yıllık firmware güncellemesini alıyor. MIUI11 geliyor!

MIUI her zaman en hızlı Android yazılımlarından biri olmuştur. Apple’ın iOS’unun güzel tasarımı, Android’in sınırsız gücüyle birleşti. Samsung, HTC, LG markalara yazılım geliştirdi MIUI vb ancak telefon satmadı.

Her şeyden önce, MIUI 11 Android Q’nun yerel bir özelliği olan sistem genelinde Karanlık Modu getirecektir. Ancak, şu anda uygulamaların ve tarayıcıların çoğu karanlık temayı desteklemekte.Genellikle düşük ışıkta kullanıcı okuma deneyimini geliştirdiğinden, pilden tasarruf ettiğinden ve göz yorgunluğunu azalttığından çok faydalı görülmektedir. Oysaki yüz kilidi açma, yeni sesler, durum çubuğu, güç tasarrufu modu vb. gibi bazı diğer özellikler de mevcut. MIUI 11’de alacağınız tüm özellikler.

Bu özellikler gelecekte gelecek

MIUI 11 – Güncelleştirmeyi yapan telefonların listesi

Mi Series

Redmi Series

Special devices

Exit mobile version